Functionality

February 11, 2011

NEROKO LOOP n Nero

Our products are not only beautiful and durable. They are designed a real user in mind. We always involve dogs and their owners into the product development. And we test and use the products ourselves as well. This is why we know what dogs and owners want: durability, washability, safety,
changeability, easiness of cleaning. These are our guidelines in design phase, when choosing the materials and options in production. Our prototypes are always tested by the real users, the dogs and their owners in everyday real life situations.

We do not want to produce anything which does not have real means of use.

 

Tuotteemme eivät vain ole kauniita ja kestäviä, vaan ne on myös suunniteltu käyttäjälähtöisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteidemme kehitykseen osallistuu aina koiria ja koiran omistajia. Olemmehan sellaisia itsekin. Siksi tiedämme, mitä koira tarvitsee ja omistaja haluaa. Kestävyys, pestävyys, huollettavuus, vaihdettavuus, turvallisuus ovat toimintaa ohjaavia arvoja suunnittelussa, materiaalien valinnassa ja valmistamisessa. Tuotteidemme testaajina suunnittelun eri vaiheissa ja todellisissa käyttötilanteessa toimivat koirat ja omistajat.

Emme halua valmistaa tuotetta, jolla ei ole perusteltua käyttötarkoitusta.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *